Bierproeverij

Jouw proeverij

Jij koopt het bier, wij regelen de rest!

Wat is 'Jouw proeverij' ?

Bij Jouw proeverij bundelen we alle informatie en kennis over het bier en de bierproeverij tot een compact e-book. Zo zorgen we ervoor dat je alle informatie krijgt die je nodig hebt voor een bierproeverij aan huis!

Word jij de toekomstige biersommelier?

Wat kan je verwachten?

Je krijgt van ons dé spoedcursus tot biersommelier. Zo krijg je alle informatie om een bierproeverij voor te bereiden én te organiseren. Van de temperatuur om het bier te serveren tot de lekkere snacks die perfect bij het bierpakket passen!

Dit krijg je van ons toegestuurd:

  • Informatiepakket voor de voorbereiding, de organisatie van de bierproeverij en algemene bier kennis.

  • Bij elk pakket krijg je een kennisblad voor elke speciaal biertje. Hierop vind je informatie zoals: bierstijl, ingrediënten, bijpassende snacks en informatie over de brouwerij.

  • Voor alle bierproevers krijg je een belevingsformulier waar elk individueel biertje op kan worden beoordeeld.

  • Een samenvattende checklist waarin we overzichtelijk alle voorbereidingen laten zien. Ook staan hier nog leuke tips & tricks op!

Image by Nahuel Hawkes
proost

Waarom Jouw proeverij?

Jouw proeverij onderscheidt zich door het feit dat we erg laagdrempelig zijn. Vanaf €5,99 heeft u de informatie en kennis die nodig is voor een middag of avond plezier! 

Jouw proeverij is leuk en leerzaam voor de beginner maar ook voor de kenners onder ons is dit perfect om je kennis te bewijzen en te delen met de bierproevers!

We verzenden de digitale producten direct naar je op als de betaling is geslaagd. Binnen enkele minuten heb je het in je mailbox!

Klik hier voor alle beschikbare proeverij pakketten.